Datum: 28-05-2023 - 05:50
28
okt
'19

Vanavond voorlopig laatste aflevering 'Chateau Meiland' maar met kerst zijn ze weer terug.

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Noordwijkerhouter Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar..

het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie en van de huidige tweede serie kunnen zien, hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. * Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 
* Klik hier voor het 4e nieuwsitem op BON: Martien Meiland presenteert nieuw tv-programma op SBS 6.
* Klik hier voor het 5e nieuwsitem op BON: 2e seizoen van Chateau Meiland van start gegaan.
* Klik hier voor het 6e nieuwsitem op BON: Kasteelheer Martien Meiland even terug op het durrep voor tonknuppelen.
* Klik hier voor het 7e nieuwsitem op BON: Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing! (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)
* Klik hier voor het 8e nieuwsitem op BON: BON op bezoek bij 'Chateau Meiland' in Frankrijk. (foto's + filmpje)
* Klik hier voor het 9e nieuwsitem op BON: Vanavond stemmen op 'Chateau Meiland' voor de Gouden Televizier-Ring. (foto's TV-uitzending Tonknuppelen)
* Klik hier voor het 10e nieuwsitem op BON: Wat goéééd....'Chateau Meiland' winnaar Gouden Televizier-Ring.  

Vanavond voorlopig laatste aflevering 'Chateau Meiland' maar met kerst zijn ze weer terug.
Vanavond is de laatste aflevering van Chateau Meiland. Maar heel lang hoeven de fans het niet te doen zonder Martien en de rest van de familie, met kerst zijn ze alweer terug. Natuurlijk wil SBS de Gouden Televizier-Ring winnende kijkcijferhit zoveel mogelijk uitmelken en daarom maken Martien en Erica hun rentree met kerst.

Wat er dan precies gaat gebeuren in Chateau Meiland, is nog niet bekendgemaakt, maar het chateau zal ongetwijfeld hysterisch worden versierd met allerhande kerstspullen. Het enige wat SBS6 kwijt wil over de kerstuitzendingen is het volgende: 'Rond kerst is de familie op geheel eigen wijze terug op SBS6. En dat belooft wat… Meer details worden op een later moment bekendgemaakt.'

Cash or Trash met Martien Meiland scoort ook al.

Foto´s BON