Datum: 26-09-2023 - 18:56
25
okt
'19

Lachen geblazen met ODI.

Eindelijk na alle narigheid in de wereld is het weer eens tijd voor een ontspannen avondje lachen met toneelvereniging ODI. De titel is een Moordweekend. Het thema is een ontspannen weekendje yoga. Spannende ontwikkelingen zoals een plotsklaps verdwenen cursist, rare klopgeluiden en een telefoon die het niet meer doet en dan ………. Met deze combinatie weet auteur Carl Slotboom op onze lachspieren te werken. De toneelspelers hebben vele weken...

geoefend onder leiding van regisseur Jeroen Kortekaas.

U kunt daar bij zijn. Vrijdag 22 en zaterdag 23 november in De Schelft en zaterdag 30 november in De Duinpan. De uitvoeringen vangen om 20:00 uur aan en de zaal is open om 19.30 uur. 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop, Boekhandel Wagenaar en van Halem in Noordwijkerhout, M-Kappers in De Zilk en Drogisterij Letschert in Hillegom. Losse kaarten kosten € 10,-.

Kaarten kan je ook reserveren online: www.toneelverenigingodi.nl of telefonisch 0252 372978. Als je donateur bent of wordt, betaal je € 10,- voor dit toneelstuk en de uitvoering in het voorjaar.