Datum: 23-03-2023 - 21:34
24
okt
'19

Sportverkiezingen Noordwijk 2019 komt eraan, nomineer uw sportfavoriet.

Sportverkiezingen Noordwijk 2019 komt eraan! De datum is bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Zet de datum alvast in de agenda: zondag 9 februari 2020 in het NH Conference Centre Leeuwenhorst. Wij hopen natuurlijk dat veel Noordwijkers aanwezig zullen zijn op dit mooie evenement; het is namelijk de 30ste editie. Naast dat het een open en toegankelijk evenement voor iedereen is, kunnen alle bewoners uit Noordwijkerhout, de Zilk en Noordwijk...

zijn of haar sportfavoriet nomineren in de volgende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportteam, Sporttalent, Sportvrijwilliger en Sportinitiatief. Via de website, www.sportverkiezingennoordwijk.nl, is het één druk op de knop om de sport favoriet te nomineren en vind de bezoeker meer informatie over de categorieën. Nomineren kan tot 24 november. 

Via social media, de website en digitale nieuwsbrief blijft iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Sportverkiezingen Noordwijk heeft ook een nieuwe uitstraling, waaronder een nieuw logo. 

De reden hiervan is dat de verkiezingen vanaf dit jaar worden georganiseerd door Sportbedrijf Noordwijk. Zij hebben het stokje overgedragen gekregen van de Sportraad Noordwijk die de verkiezingen jarenlang met succes hebben georganiseerd. Sportbedrijf Noordwijk heeft er zin in om dit jaarlijks terugkerende evenement voor alle Noordwijkers te blijven organiseren.