Datum: 21-03-2023 - 13:06
20
okt
'19

Nieuwe Passie van Noordwijkerhout ‘Het Winterhotel’ op 6 en 7 december.

“Het winterhotel” is de naam van de nieuwe muziektheaterproductie van Stichting de Passie van Noordwijkerhout. Wederom een uniek project dat de afgelopen zomer in eigen beheer werd ontwikkeld. De organisatoren spreken dan ook liever van totaaltheater; Een belevenis voor het publiek. De setting is een hotel waar mensen werken en allerlei gasten komen en gaan. Het wordt geen klucht, maar er is wel humor. Geen toneelstuk, maar wel een verhaal. Alle mensen...

in het hotel voegen iets toe aan de verschillende verhaallijnen die zich tijdens de voorstelling aan het publiek zullen ontvouwen. De verhaallijnen worden gedragen door muziek; van klassiek tot pop en van kleinkunst tot jazz. Uitgevoerd door een gelegenheidsformatie van ruim 20 ervaren muzikanten en vocalisten uit alle kernen van onze gemeente.

De sfeervolle Jozefkerk wordt speciaal voor de voorstellingen getransformeerd tot theater. Verder kunnen bezoekers vanaf een comfortabele zitplaats rekenen op een prachtig decor, visuals en professioneel licht en geluid. Het belooft weer een passie-waardige productie te worden. Gaat dat zien!

Uitvoeringen in de Jozefkerk in Noordwijkerhout zijn op:
Vrijdagavond 6 december om 20.00 uur
Zaterdagmiddag 7 december om 14.00 uur
Zaterdagavond 7 december om 20.00 uur 

Kaarten kosten € 7,50 per stuk en gaan op zaterdag 15 november in de voorverkoop bij:
* Vink Multimedia in de havenstraat 9A in Noordwijkerhout
* Bakkerij Pompe in de P.J. Warmerdamstraat 27 in De Zilk
* Reisbureau de Haan in de Kerkstraat 43B in Noordwijk-binnen