Datum: 27-09-2023 - 22:44
16
okt
'19

Sportbedrijf organiseert 'Spring op je Fietsmaand' in de gemeente Noordwijk.

Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de gehele gemeente Noordwijk de ‘Spring op je Fietsmaand’. Waarom zou ik gaan fietsen? Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Er zijn genoeg redenen om de fiets te pakken. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen zijn waarschijnlijk groter dan je denkt! En daarom staat fietsen van 22 oktober tot 14 november...

centraal in de 'Spring op je Fietsmaand'. In samenwerking met de Van der Sar Foundation en Rabobank wordt op dinsdag 22 oktober de fietsmaand afgetrapt met een kick-off voor kinderen van 4 tot en met 12. Kinderen kunnen tijdens de kick-off meedoen met activiteiten op de pumptrackbaan en een valclinic 'zeker op je zadel'. Daarnaast worden er gedurende de maand een aantal fietstochten georganiseerd voor ouder en kind door de Buurtsportcoach.

Ook op de facebookpagina van de Buurtsportcoach en Goed Bezig Noordwijk wordt aandacht besteed aan het fietsen, dus houdt deze pagina’s ook goed in de gaten. Aanmelden voor de activiteiten van de Fietsmaand kan via de website Sjors Sportief. Zien we jullie ook bij de activiteiten? En ga jij ook lekker fietsen de komende weken?