Datum: 23-09-2023 - 02:33
16
okt
'19

De film 'The First Wives Club' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 27 oktober kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Munnekeweij. Deze keer wordt de film 'The First Wives Club' vertoond. De entree is gratis, maar let op 'vol is vol'. De consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie. Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Woonzorgcentrum Munnekeweij...

Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Als u gebruik wilt maken van onze tuktuk dan kunt u dit tijdig reserveren bij de servicebalie. Voor verdere inlichtingen 0252-375544. Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. Dit is de laatste voorstelling van dit seizoen. De eerstvolgende zal zijn op zondag 24 november. 

The First Wives Club
Drie prima actrices Goldie Hawn, Bette Midler en Diane Keaton (die ook in werkelijkheid slechts enkele maanden in leeftijd schelen) spelen jeugdvriendinnen die, inmiddels tegen de vijftig, elkaar weer tegenkomen en constateren dat ze alle drie door hun mannen zijn ingewisseld voor een jonger blaadje.

Gezamenlijk zinnen ze op wraak. Vooral Hawn, als een actrice die vreest voor haar toekomst en uiteindelijk de verleiding van liposuctie niet kan weerstaan, is aandoenlijk. Ervaringsdeskundige Ivana Trump, de ex van president Trump, heeft een gastrolletje.

Tekst en foto Munnekeweij.