Datum: 08-02-2023 - 17:02
13
okt
'19

Geslaagde 'Van zwangerschap tot en met Peutertijd' interactieve markt in bibliotheek. (foto's)

Op zaterdag 12 oktober vond de jaarlijkse interactieve markt “Van zwangerschap tot en met peutertijd” plaats in de bibliotheek van Noordwijkerhout. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Noordwijk) en de Bibliotheek Bollenstreek werd dit evenement voor het tweede jaar georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding. De gehele ochtend konden ouders, belangstellenden en peuters kennis maken met alle organisaties in Noordwijkerhout....

die iets bieden voor de peuterdoelgroep. Elke organisatie toonde bij hun stand zijn activiteiten- en/of dienstenaanbod. Daarnaast werden er verschillende, interactieve workshops gegeven zodat de peuters lekker bezig konden zijn. De kinderen konden lekker knutselen, spelletjes doen en fruitprikkers maken. Ook de poppendokter was weer aanwezig om de meegenomen pop of knuffel te onderzoeken.

Om 11.30 uur verzorgde het Marnick theater een leuke voorstelling in het kader van de Kinderboekenweek met als thema: Reis mee! De deelnemers waren: Kinderopvang Smallsteps-Duinrakkers, Zwemschool 't Spatje, SKOL, Baby- en kindergebaar, Mom in Balance, Verloskundigenpraktijk Noordwijk-Noordwijkerhout, SlimEetcoaching, Centrum Jeugd en Gezin, De Muze, De Kindervilla Wereld, Stichting Kreda.

Foto's BON.