Datum: 04-06-2023 - 06:28
14
okt
'19

Seniorenkoor Noordwijkerhout treedt weer op.

Het Seniorenkoor Noordwijkerhout geeft aanstaande donderdag 17 oktober 2019 om 19.30 uur weer een concert. Het concert vindt plaats in de Witte Kerk! Er zijn nog kaarten voor dit concert. Deze zijn verkrijgbaar voor € 7,50 bij boekhandel Wagenaar & Van Halem en via de voorzitter, Gert-Jan Negenborn (06-10214488). Als er nog kaarten over zijn, kunt u donderdagavond bij de Witte Kerk ook nog kaarten kopen. Maar let op: op = op...

Het Seniorenkoor brengt u deze avond een afwisselende programma met mooie luisterliedjes, bekende melodieën en meezingnummers. Er wordt door het koor gezongen in verschillende talen, Nederlands, Engels, Duits en er wordt zelfs een nummer in het Russisch gezongen.

De zang van het koor wordt afgewisseld met solistisch optreden door Robin Negenborn, op de piano begeleid door Tim Quak. Natuurlijk zal Robin Negenborn ook een paar nummers samen met het koor zingen.

Ook zal Tim op de piano enkele solostukken ten gehore brengen. Kortom, het belooft weer een hele afwisselende, muzikale avond te worden waar u zeker bij aanwezig wilt zijn!

Als u dit concert niet wilt missen, zorg dan dat u nog een kaart in huis haalt. Deze koopt u bij boekhandel Wagenaar & Van Halem of via de voorzitter, Gert-Jan Negenborn: 06 102 144 88.

Foto PR.