Datum: 28-09-2023 - 00:59
10
okt
'19

Wat goéééd....'Chateau Meiland' winnaar Gouden Televizier-Ring. (foto's)

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur, geheel op eigen wijze, al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters. Heel Nederland kon op TV zien hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Het werd een succes, maar na twee jaar eindigde het avontuur toen Erica...

de heimwee niet meer kon verdragen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dit jaar probeerde de familie Meiland het opnieuw. U heeft in de afgelopen negen afleveringen van de eerste serie en van de huidige tweede serie kunnen zien, hoe zij wederom hun huis en haard achter hebben gelaten voor een nieuw Frans avontuur op een manier zoals alleen ‘de Meilandjes’ dat kunnen. * Klik hier als u een uitzending gemist heeft of de leukste clips uit de reality-serie wilt bekijken.  

Klik hier voor het 1e nieuwsitem op BON: De verhuizing naar Frankrijk.
Klik hier voor het 2e nieuwsitem op BON: Martien en Erica bij het tv-programma van Jeroen Pauw.
* Klik hier voor het 3e nieuwsitem op BON: Ook de Witte Kerk mag niet ontbreken in Chateau Meiland. 
* Klik hier voor het 4e nieuwsitem op BON: Martien Meiland presenteert nieuw tv-programma op SBS 6.
* Klik hier voor het 5e nieuwsitem op BON: 2e seizoen van Chateau Meiland van start gegaan.
* Klik hier voor het 6e nieuwsitem op BON: Kasteelheer Martien Meiland even terug op het durrep voor tonknuppelen.
* Klik hier voor het 7e nieuwsitem op BON: Chateau Meiland bij laatste drie Gouden Televizier-Ring Verkiezing! (BON-filmpje reactie Martien op uitverkiezing)
* Klik hier voor het 8e nieuwsitem op BON: BON op bezoek bij 'Chateau Meiland' in Frankrijk. (foto's + filmpje)
* Klik hier voor het 9e nieuwsitem op BON: Vanavond stemmen op 'Chateau Meiland' voor de Gouden Televizier-Ring. (foto's TV-uitzending Tonknuppelen)

Update 10-10-2019: Wat goéééd....'Chateau Meiland' winnaar Gouden Televizier-Ring. 
 
Natuurlijk heeft het overgrote deel van de bijna 15.000 inwoners van Noordwijkerhout met hun stem er toe bijgedragen dat Chateau Meiland met maar liefst 55% van de stemmen de Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. Geboren Noordwijkerhouter Martien en ook Erica, Montana, Maxime, Caroline en de hond Bommel hebben het geflikt, zij zijn de winnaars van de hoogste erkenning in televisie-Nederland de Gouden Televizier-Ring.

Natuurlijk ook een mooie promotie voor ons durrepie Noordwijkerhout, maar vooral natuurlijk ook voor de familie Meiland. Zij hebben SBS6 en Noordwijkerhout (na de bekersuccessen van VVSB) weer op de kaart gezet! We hebben voor u een aantal foto's en linkjes met filmpjes verzameld, over wat er allemaal heeft plaatsgevonden bij de Gouden Televizier-Ring 2019.

* Bekendmaking Gouden Televizier-Ring.

* De gehele uitzending van de Gouden Televizier-Ring.

* De Meilandjes bij Jeroen Pauw

Ook Bakkerij Jongeneel speelt onmiddellijk in op Chateau Meiland, met een speciaal gebakje 4+1 gratis om de winst van Chateau Meiland te vieren van de Gouden Televizier-Ring.

Foto´s BON