Datum: 01-10-2023 - 18:10
07
okt
'19

Echtpaar Clemens ontvangt Victorkruis op het jaarlijkse Victorfeest.

Tijdens het Victorfeest 6 oktober j.l. zijn de heer en mevrouw Clemens beiden onderscheiden met het Victorkruis voor de vele werkzaamheden die zij hebben gedaan voor de Victorgemeenschap. Mevrouw Clemens zong jaren in het dameskoor, ook alle doordeweekse bruiloften en begrafenissen, maakte de kerk schoon en verzorgde samen met haar man bloemen in de kerk. Meneer Clemens was jarenlang koster en tuinman en is nog steeds collectant in de kerk. Als kweker wist en weet hij...

altijd aan bloemen te komen. Bij zwaardere schoonmaakklussen in de kerk hielp hij vaak. Ook buiten de kerk waren/zijn ze heel actief bij het vrouwengilde, LTB en CDA en ze zijn graag geziene gasten bij familie, vrienden en bekenden en bloemencorso’s. Kortom, twee belangrijke krachten die werden toegezongen door een volle Sint Victorkerk.

Wisseling van de eerst aanspreekbare
Het Victorfeest vormde ook een goed moment om bekend te maken dat er met het aantreden van een deels vernieuwd pastoraal team een nieuwe werkverdeling is gemaakt. Met als gevolg dat de Victorgemeenschap afscheid moet nemen van pastor Owel als hun eerst aanspreekbare. De pastoraatgroep heeft pastor Owel bedankt voor de fijne samenwerking en dit benadrukt met een fles Victorwijn en een bos bloemen. De nieuwe eerst aanspreekbare voor de Victorkern wordt pastoor Straathof.

Foto PR.