Datum: 01-06-2023 - 17:01
05
okt
'19

Laat uw mening horen over het openbaar vervoer voor de nieuwe concessie.

In december 2022 eindigt de concessie Zuid-Holland Noord voor het openbaar vervoer. Daarom loopt op dit moment bij de provincie Zuid-Holland de aanbesteding van de nieuwe openbaar vervoer concessie voor dit gebied. Deze aanbesteding is voor de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk erg belangrijk. Samen met 12 andere gemeenten uit de regio Holland Rijnland vallen wij namelijk onder het gebied Zuid-Holland Noord...

De nieuwe concessie gaat dus ook over het openbaar vervoer in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Inwoners en bedrijven kunnen bij de provincie een zienswijze indienen over het concept-beleidskader aanbesteding openbaar vervoer concessie Zuid-Holland Noord.

Dus heb je een mening over het openbaar vervoer? Wil je bijvoorbeeld een betere aansluiting vanuit Noordwijkerhout naar station Sassenheim of Voorhout? Of meer nachtbussen naar Noordwijk aan Zee? Laat het de provincie dan weten.

Een zienswijze kan tot uiterlijk 8 november 2019 worden ingediend via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de concessie Zuid-Holland Noord en het verloop van de aanbesteding kun je vinden op de website van de provincie Zuid-Holland.