Datum: 26-03-2023 - 14:06
03
nov
'12

Wie wordt de 45e Prins der Duinknijnen?

Nog een paar dagen en de Zilk is 2 nieuwe Prinsenparen rijker, want zaterdag 10-11 wordt de 45e Prins der Duinknijnen gepresenteerd aan het grote publiek. Vanaf die dag weten we dus welk nieuw Prinsenpaar komend jaar zal gaan regeren over het Duinknijnenrijk en welk Jeugdprinsenpaar...

er vanaf vrijdag 09-11 over het Dwergknijnenrijk de scepter zal gaan zwaaien.

De zaterdagavond zal compleet in het teken staan van muziek uit de jaren '80-'90 en '00 dus volop dansmuziek voor iedereen wat natuurlijk verzorgd zal gaan worden door niemand minder dan Discotheek Music Wave. De Duinknijnen gaan er dan ook van uit dat er nog lang over deze avond zal worden nagepraat en verwacht een grote opkomst. Op deze avond zal natuurlijk de welbekende stunt centraal staan waar de nieuwe Prins bekend mee zal worden gemaakt, let wel over deze stunt zal absoluut nog jaren worden gepraat! Tevens wordt er natuurlijk waardig afscheid genomen van het huidige Prinsenpaar: Prins Jubilé en Prinses Jubilea.

Op dit moment zijn de namen van de nieuwe prins-kandidaten volop door het Zillukse gegaan en zelfs in omliggende dorpen wordt er volop gespeculeerd over o.a. René, Fred, Harry, Tim, Nico, Ron, Albert en Mike.

U bent van harte welkom in de Duinpan om getuige te kunnen zijn van wie de 45e Prins der Duinknijnen zal gaan worden en om natuurlijk te genieten van deze geweldige feestavond. De zaal is open vanaf 20.30u en het programma begint om 21.00u, kaarten á € 5,-- aan de zaal, wees op tijd want vol = vol.

Ook de Dwergknijnen zullen hun nieuwe Prinsenpaar kiezen en dat zal gebeuren op vrijdag 09-11, wie worden de opvolgers van huidig Prins RioBlu en Prinses Jewel? Deze avond zal beginnen om 19.00u en de entree is GRATIS. Natuurlijk zal bij de Zilkse jeugd ook zeer zeker hun voetjes van de vloer laten komen, want óók hier zal Discotheek Music Wave ervoor gaan zorgen dat het nieuwe Prinsenpaar swingend hun seizoen zullen gaan inluiden. De Dwergknijnen hopen dan ook een volle zaal te hebben, dus Vaders en Moeders, Broers en Zussen, Opa's en Oma's, Ooms en Tantes en alle andere mensen, kom allemaal deze avond naar De Duinpan.