Datum: 25-09-2023 - 01:32
30
sep
'19

Handbalvereniging Northa organiseert Mini-Kids Handbal.

De Handbalvereniging Northa organiseert vanaf a.s. woensdag 2 oktober een trainingssessie voor de groep Mini-Kids. Kinderen uit groep 2 en 3 van de basisschool zijn van harte welkom. Op het handbalveld op het Sportpark de Boekhorst wordt van 15.30 tot 16.30 uur een superleuke training georganiseerd. De data zijn als volgt: 2, 9 en 16 oktober. Met deze leeftijdsgroep kun je al zoveel leuke balspelactiviteiten doen. Spelenderwijs leren zij hun eigen mogelijkheden. Bij hen gaat het totaal nog niet om de competitie...

maar meer om de beweging, de vaardigheden en het samen met elkaar een spel doen. Uiteindelijk krijgen zij zo de beginselen van handbal onder de knie. Denkt uw zoon of dochter, dat lijkt me wel wat, laat hem of haar een keer meekijken. Je kunt gratis 3x mee trainen. Het is handig als u uw kind even aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u onze website Northa.nl in de gaten houden voor up-to-date informatie omtrent de locatie!

Wat betreft kleding is het eenvoudig, lekkere sportkleding en sportschoenen. Wellicht wel handig om meerdere laagjes aan te doen, zodat uw kind jasje of trui uit kunt doen als hij of zij het te warm krijgt. Voor een bal zorgen wij. En natuurlijk zorgt uw kind zelf voor veel zin.