29
sep
'19

'Van zwangerschap tot en met Peutertijd' interactieve markt in Noordwijkerhout.

Op zaterdag 12 oktober zal de jaarlijkse markt “Van zwangerschap tot en met peutertijd” plaatsvinden in de bibliotheek van Noordwijkerhout. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Noordwijk) en de Bibliotheek Bollenstreek wordt dit evenement voor het tweede jaar georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding. De gehele ochtend kunnen ouders of belangstellenden én peuters kennis maken met alle organisaties in Noordwijkerhout....

die iets bieden voor de peuterdoelgroep. Het is dus geen commerciële markt, maar een markt waar informatie gebundeld wordt. Overal in de bieb zijn stands te vinden. Elke organisatie toont zijn activiteiten- en/of dienstenaanbod en beantwoordt vragen van de bezoekers. Daarnaast worden er verschillende, interactieve workshops gegeven zodat de peuters lekker bezig kunnen zijn.

Ze kunnen bijvoorbeeld knutselen, spelen, fruitprikkers maken. Dit jaar is de poppendokter er ook weer, dus peuters: neem vooral je pop of knuffel mee! Om 11.30 uur verzorgt het Marnick theater een leuke voorstelling in het kader van de Kinderboekenweek met als thema: Reis mee!

Iedereen is welkom om op 12 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur langs te komen. De markt en de workshops zijn gratis te bezoeken. Wanneer: 12 oktober, tussen 10.00 en 12.00 uur. Waar: Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2. Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl en www.cjgnoordwijkerhout.nl.

Foto's PR.