Datum: 01-02-2023 - 10:56
02
nov
'12

Twee winkels erbij, helaas één eraf en twee verhuizingen.

Het onderwerp winkels in Noordwijkerhout is iets waar veel over wordt gepraat, we geven u de laatste stand van zaken. Twee nieuwe winkels zijn (door)gestart, maar helaas stopt er binnenkort ook een ondernemer. Twee winkels gaan op korte termijn verhuizen naar een nieuwe locatie...

Keurslagerij Koot is vanaf 8 november geopend op de nieuwe locatie in de Zeestraat en de Hema opent op 21 november haar deuren van het nieuwe onderkomen in de Coremolen. Twee nieuwe ondernemers hebben een (door)start gemaakt met een winkel. De onlangs gesloten speelgoed winkel Snuffel wordt voortgezet door nieuwe eigenaar Robert en gaat door onder de naam Top1Toys. Anita en Sander (zie foto) ontvangen u graag op de oude vertrouwde locatie in de Zeestraat.

In de Havenstraat heeft Tamara Bekooij de bestaande kledingwinkel overgenomen en is een eigen zaak onder de naam Tammies Mode begonnen. Helaas stopt per 1 januari lunchroom De Belegde Bol in de Havenstraat, het is nog niet bekend of het door een nieuwe eigenaar overgenomen wordt.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout wenst alle (nieuwe) ondernemers heel veel succes. De foto's zijn van fotograaf Sjaak Weijers en van de BON-redactie.