24
sep
'19

Tussentijdse inzameling Voedselbank Noordwijkerhout op zaterdag 5 oktober.

De Voedselbank Noordwijkerhout had de ijdele hoop om een nieuwe inzameling tot december 2019 te kunnen uitstellen. Helaas gaat dit niet lukken. De afgelopen periode zijn er weer een aantal nieuwe cliënten bijgekomen, dus gaat het harder dan verwacht. De schappen raken leger en leger, en is er een tekort aan specifieke producten. Daarom zijn we genoodzaakt een...

tusseninzameling te organiseren. Deze tusseninzameling vindt plaats op zaterdag 5 oktober aanstaande en wel bij de Lidl en Albert Heijn. Er is een tekort ontstaan op producten als soepen, rijst, pasta’s, vlees in blik, groenten in blik of pot, koffie, wasmiddelen, dranken, zoutjes, chocolade, koekjes, kaas en boter.

De Voedselbank Noordwijkerhout doet weer heel graag een beroep op de Noordwijkerhoutse samenleving. Graag willen we de lege schappen weer aangevuld zien. Dit, om onze cliënten te ondersteunen en om hen dat ‘extraatje’ te kunnen bieden in een persoonlijke situatie die soms schrijnend te noemen is.

Vrijwilligers van de Voedselbank Noordwijkerhout zijn op 5 oktober tussen 10.00 – 16.00 uur aanwezig in beide supermarkten. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een vrijwilliger van de Voedselbank en kunt u een product of producten doneren aan de hand van een boodschappenlijstje, dus die zaken waar de lokale Voedselbank op dit moment het meest bij gebaat zijn. Doet u mee? Dat zou geweldig zijn!