Datum: 28-09-2023 - 00:03
21
sep
'19

De film 'Hondenhotel' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 29 september kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Munnekeweij. Deze keer wordt de komische avonturen film 'Hondenhotel' vertoond. De entree is gratis, maar let op 'vol is vol'. De consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie....

Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Woonzorgcentrum Munnekeweij Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Als u gebruik wilt maken van onze tuktuk dan kunt u dit tijdig reserveren bij de servicebalie. Voor verdere inlichtingen 0252-375544. 

Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. Dit is de laatste voorstelling van dit seizoen. De eerstvolgende zal zijn op zondag 29 september. 

Hondenhotel
De film 'Hotel for dogs' (Hondenhotel) met Emma Roberts, Jake t. Austin, Lisa Kudrow, Kevin Dillon en Don Cheadle is een origineel en komisch avontuur. Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng 'geen huisdieren'-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond vrijdag zoeken.

Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschappelijk werker Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Ze maken hiervan een perfect huis voor vrijdag en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen uit elkaar gehaald te worden als ze gesnapt worden.

In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf. Hondenhotel is gebaseerd op het succesvolle boek van schrijfster Lois Duncan.

Tekst en foto Munnekeweij.