Datum: 25-09-2023 - 02:09
17
sep
'19

Minibridge is een denksport waar je nog slimmer van wordt.

Na het succes van de leerlingen van de Regenboogschool krijgen ook kinderen (vanaf 10 jaar) van andere scholen de gelegenheid om minibridge te leren. Bridge is een rekenspel en leert de jeugd noodzakelijke elementen in hun verdere leven zoals: geheugentraining, kansberekening, rekenvaardigheid, logisch denken, conclusie trekken, voorstelling/inlevingsvermogen, strategie bepalen...

sociale vaardigheden, samenwerken en rekening houden met elkaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die leren bridgen vaak een voorsprong hebben op hun klasgenoten, met andere woorden: van bridge kan men alleen maar beter worden.

De cursus wordt gegeven door leden van de plaatselijke Bridgeverenigingen. De locatie is X-Out, donderdags 8.30 uur - 19.30 uur. Start 3 oktober tot kerstvakantie. Kosten € 20,- Wie het diploma behaalt, krijgt de helft terug.

(Groot)ouders worden uitgenodigd de eerste vier lessen gratis bij te wonen zodat zij thuis met hun (klein)kind kunnen oefenen.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o..v. naam, adres, leeftijd, e-mailadres en telefoon. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Foto PR.