Datum: 28-09-2023 - 00:55
15
sep
'19

Sportcongres voor alle sportverenigingen en sportaanbieders in de Bollenstreek.

Op woensdagavond 9 oktober organiseren de buurtsportcoaches uit de gemeentes Hillegom, Lisse, Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk en Teylingen het jaarlijkse 'Sportcongres Bollenstreek'. Dit jaar vind het Sportcongres Bollenstreek plaats bij Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Tijden de plenaire opening zullen André de Jeu (VSG) en Marcel Kamsteeg (Beweegmakelaar aangepast sporten)...

het thema Nationaal Sportakkoord aanhalen door in te gaan op de diverse aspecten van het akkoord. Na de plenaire opening heeft iedereen de mogelijkheid om één workshop te volgen. Er kan een keuze gemaakt worden uit vier workshops: Sport en autisme; geen probleem?!, Sponsoring, de open/nieuwe vereniging en de positieve sportcultuur. Na de workshop is er voldoende tijd om met de overige aanwezigen te netwerk en is er de mogelijkheid om een drankje te doen.

Het Sportcongres Bollenstreek is voor bestuurders, commissieleden, vrijwilligers en technisch kader van sportverenigingen uit Hillegom, Lisse, Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk en Teylingen. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Het Sportcongres is kosteloos voor de bezoekers. Inschrijven is mogelijk tot 2 oktober.

Wil jij meer informatie ontvangen over het Sportcongres of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van Sportbedrijf Noordwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor meer informatie (PDF).