Datum: 09-06-2023 - 00:52
29
aug
'19

Feestweek De Zilk: het spannende, gezellige en verrassende spel der ballen 'Jeu de boules'. (foto's)

Afgelopen zaterdagochtend 24 augustus is rond de klok van 10.00 uur, de Zilker Feestweek traditiegetrouw van start gegaan met de motortoertocht. Sindsdien hebben er al tal van feestelijke activiteiten plaatsgevonden en steeds onder het genot van een heerlijk zonnetje voor de buiten onderdelen. Op de Facebook-pagina van de Feestcommissie De Zilk staan foto's van de diverse activiteiten...

Woensdagochtend was de redactie van BON aanwezig bij de wedstrijd van het buikschuiven achter de Duinpan, dit was voor de jeugd en het toetje waren twee grote gast-buikschuivers!!! 

Woensdagmiddag stond zoals gebruikelijk bij velen in het teken van het spannende, gezellige en verrassende spel der ballen, Jeu de boules. Voor veel Zilkers en oud-Zilkers, het festijn om onder het genot van lekkere muziek en een drankje, bekende en onbekende dorpsgenoten te ontmoeten. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken met de attracties op hetzelfde kermisterrein.

Onder prima weersomstandigheden werden op het kermisterrein voor de Duinpan net als afgelopen jaren in twee poules gestreden om de overwinning door het beste team, de uitslagen volgen later maar de foto's zijn er al wel...geschoten door de redactie van BON.