Datum: 02-10-2023 - 07:56
29
aug
'19

Iedereen wil toch Vriend of Vriendin van Oranje worden!

Naast dat de Oranjevereniging donateurs en sponsoren heeft, zijn er ook vrienden van Oranje. De Oranjevereniging organiseert diverse evenementen voor de plaatselijke bevolking wat natuurlijk geld kost. De opbrengst van de vrienden/ vriendinnen van Oranje wordt met name besteed om de evenementen voor kinderen, ouderen en mensen met een beperking te organiseren...

Onze vrienden dragen de Oranjevereniging een warm hart toe door ons jaarlijks een bedrag van € 70,- of meer te gunnen. We zijn daar erg dankbaar voor en geven hun daar ook iets voor terug en wel het volgende;
• Gratis meedoen met een activiteit naar keuze tijdens de kermis met uitzondering van het glamourbingo en het vogelschieten.
• Een bon voor een zak oliebollen.
• Een entreekaartje van een kermis exploitatie(geen horeca).
• Het donateurschap inclusief de reguliere Donateursvoordelen.

Als u dit leest kan ik mij voorstellen dat u denkt; waarom ben ik nog geen Vriend/Vriendin van Oranje. Zo makkelijk heeft nu nog nooit vrienden kunnen maken, het kosten weinig tijd krijgt iets voor terug en maakt er andere ook nog erg blij mee.

Dus ik zou zeggen kom even langs bij ons op dinsdagavond in de tent van de Oranjevereniging en meldt u aan als vriend of vriendin. U kunt dan gelijk gebruik maken van alle voordelen. Dus tot ziens op dinsdagavond.