Datum: 22-03-2023 - 06:36
15
aug
'19

We hebben een druk weekend voor de boeg met 7 zomeractiviteiten.

Kijken we even in de zomeragenda van Blik Op Noordwijkerhout dan zien we dat er nogal wat te doen is in het komende weekend. Kijk maar, we hoeven ons niet te vervelen met weer verschillende activiteiten en voor een ieder wat wils. Lees meer... of kijk in de agenda op BON aan de rechterkant van het scherm, daar vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen die het....

komende weekend plaatsvinden. BON wenst u veel plezier daarbij. Mist u nog een activiteit of een evenement in dit overzicht? Organiseert uw vereniging of organisatie zelf iets binnen de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk wat voor iedereen toegankelijk is? 

Meld dit dan aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen het gratis voor u op de best bekeken nieuws-website van Noordwijkerhout en De Zilk. Zelfs Google ziet dat de meest complete agenda van Noordwijkerhout bij BON huist en zet hem daarom als belangrijkste agenda van ons dorp bovenin.

Klik op de link voor meer informatie.

Vrijdag 16 augustus: 

*
Mandala workshops haken bij Stoffig Stel.

Zaterdag 17 augustus:

* Como & Co organiseert het Noordwijkerhouts Kampioenschap Volleybal (NKV). (Update: helaas afgelast ivm de slechte weersverwachting)

Voorronde KNVB-bekerwedstrijd VVSB - Harkemase Boys op Sportpark de Boekhorst.

Zaterdag 17 augustus het 17e Shantykorenfestival met 8 koren. (programma) (Update: Bij eventueel slecht weer wordt er uitgeweken naar de St. Jozefkerk en de Witte Kerk en bij Café v/d Geest binnen zodat het festival toch door kan gaan. Later meer nieuws)

Zondag 18 augustus:

* Kofferbak/rommelmarkt (nr. 8 van de in totaal 9) bij de Keiebijters op het Bavo-terrein.

Maandag 19 augustus:

* Laatste (van in totaal 6) toeristenmarkt in het centrum van Noordwijkerhout.

* Vóórinschrijving voor alle activiteiten van de Oranjefeesten in Pi l'arena.