13
aug
'19

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het “Charles Dickens orkest” de jongste geleding van muziekvereniging St. Jeanne d 'Arc (https://www.stjeannedarc.nl) en bestaan inmiddels zeven jaar. De afgelopen jaren hebben hebben wij 40 tot 50 optredens bij kerstmarkten en kerstfairs verzorgd. Heeft u ook een grote en gezellige kerstmarkt of organiseert u een evenement waar ons orkest in zou passen dan willen wij u graag attent maken op ons orkest...

Uw bezoekers vinden ons orkest vast en zeker fantastisch passen bij de sfeer en zullen dit enorm waarderen. Met een groep van circa twintig muzikanten, gekleed in kleding uit de Charles Dickens-periode, brengen wij een breed scala aan kerstmuziek. Hartstikke leuk om een koopavond of lichtjesavond op te luisteren en een ieder in de kerstsfeer te brengen.

Vrolijke muziek maar ook enkele klassiekers staan op ons programma, waarbij de kerstgevoelens hoog oplopen. Wij kunnen op een vast punt optreden of lopend door bijvoorbeeld een winkelstraat ons elke keer ergens opstellen en een paar nummers spelen.

Uiteraard doen we dit als hobby en voor de gezelligheid, maar ook voor de kas van onze vereniging. Afgelopen jaren hebben wij in Haarlem, Leiden, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout en Heemskerk optredens verzorgd en dat was als een warme deken voor het winkelend publiek. Zie ook https://youtu.be/2BoXpVHDpCk

Ik hoop dat wij u nieuwsgierig en enthousiast hebben gemaakt en dat u geïnteresseerd bent in een optreden van ons 'Charles Dickens orkest'. Lijkt het u wat om ons te ontvangen? Neem dan contact op met Wendy Weijers op nummer 06-14851902. Alvast bedankt.