Datum: 26-03-2023 - 14:26
30
jul
'19

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld op bezoek bij 60-jarig bruidspaar Grad en Ria van der Togt-Romijn. (foto's)

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld heeft dinsdagmorgen 30 juli een bezoek gebracht aan het echtpaar Grad en Ria van der Togt-Romijn op de Parallelweg in Noordwijkerhout. Het echtpaar viert vandaag het heugelijke feit van hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar woont alweer 15 jaar met veel plezier in een mooi appartement in de Robijnstaete. Daarvoor heeft het echtpaar...

met het gezin 37 jaar gewoond op de Van Iersellaan in de Guldemondwijk en de start van hun huwelijk was inwonend bij de ouders van Grad in de Nieuwe Duinstraat. Ria hoefde na het trouwen met Grad niet zover van haar ouderlijk huis af, want zij woonde met haar ouders in de Emmastraat.

Grad (88) en Ria (86) zijn in het gelukkige bezit van 4 kinderen en aanhang, 8 kleinkinderen en sinds kort zijn ze super trots op de geboorte van hun eerst achterkleinkind. In het werkzame leven is Grad begonnen als leerling-loodgieter maar na gezondheidsproblemen werd hij radio- en later ook televisiemonteur bij de firma Ad Seijsener in de Viaductweg, in de laatste jaren van zijn 42-jarige loopbaan bij deze baas deed hij de administratie van het bedrijf. Ria werkte voor haar huwelijk op de BNS-school in Voorhout en eenmaal getrouwd zorgde ze voor haar gezin.

De vrije uurtjes werden vooral gestoken in het maken van muziek bij St. Jeanne d'Arc waar Grad (die nog steeds lid is) zich maar liefst 62 jaar heeft ingezet voor deze muziekvereniging. Het muzikale virus werd vervolgens verder doorgegeven aan de meeste kinderen en een aantal kleinkinderen die nog steeds actief zijn in de muziek.

Na het afscheid van de burgemeester op deze gezellige ochtend, maakt het 60-jarige echtpaar zich op voor een feestelijke bijeenkomt in de middag op Landgoed Tespelduyn. De redactie van BON wenst het echtpaar nog vele gezonde en gelukkige jaren met elkaar en hun gezin.

Foto's BON.