Datum: 28-09-2023 - 00:08
22
jul
'19

Reuring in De Zilk gaat van start.

Reuring heeft een mooi programma voor september, met gratis sport activiteiten (in samenwerking met de Buurtsportcoach) een gezonde maaltijdsoep voor slechts € 2,-, creatieve activiteiten, ontwikkeling (NL) maar bovenal een fijne ontmoetingsplek waar iedereen, ongeacht leeftijd of afkomst, zo naar binnen kan lopen voor een lekker kopje koffie/thee voor een zacht prijsje (€ 0,50 cent)...

en natuurlijk een gezellig praatje. Je kan er een spelletje doen, er zal een keer bingo zijn of bloemschikken, biljarten, schaken, sjoelen maar natuurlijk wordt er ook gekeken waar behoefte aan is in De Zilk....kortom voor ieder wat wils en vooral wat jij leuk vindt, want dat is voor Reuring het belangrijkst!

Reuring is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd en/of afkomst. Je kan zo naar binnen lopen zonder je aan te melden, altijd vrije inloop en geen lidmaatschapsgeld!! Reuring kijkt er naar uit om je ontmoeten op maandag 2 september! De koffie/thee staat om 10.00 klaar, en natuurlijk is tijdens de opening het eerste kopje koffie/thee gratis!! Je bent van harte welkom bij Reuring in ’t Honk!

Foto's PR.