Datum: 01-02-2023 - 10:54
18
jul
'19

Zed’s Sportzomer en Zomerzwemles.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht maken veel gezinnen zich weer klaar voor een reis naar de zon. Echter gaat niet iedereen op vakantie. Optisport zwembad De Schelft heeft aan de thuisblijvers gedacht en een heel leuk zomerprogramma gemaakt. Zed’s Sportzomer, van 22 juli tot en met 9 augustus kunnen alle kinderen met minimaal...

een zwemdiploma A en een maximale leeftijd van 12 jaar meedoen aan diverse activiteiten. Elke maandag, donderdag en vrijdag van 09:00 – 11:30 uur neemt mascotte Zed de haai de kinderen mee naar de sport- en spelactiviteiten in het zwembad en in de sporthal.

Daarnaast geeft Optisport De Schelft de eerste drie weken van de zomervakantie Zed’s Zomerzwemles! Je zoon/dochter kan op vrijdagochtend, 45 minuten extra oefenen op het gewenste niveau. Zed de haai en zijn maatje Sop de zeester zullen trots zijn!

Op deze manier onderhouden de kinderen gedurende de eerste weken van de vakantie het zwemniveau zwemvaardigheid en is de kans een diploma na de zomervakantie dichterbij. Vrijzwemmen kan de eerste drie weken van de zomervakantie op woensdagochtend van 09:00 – 12:15 uur.

Kijk voor meer informatie en een helder overzicht van Zed’s Sportzomer en Zed’s Zomerzwemles op de website: https://www.optisport.nl/schelft Op neem contact op via 0252-376241 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanmelden kan telefonisch of via de mail.