Datum: 06-08-2020 - 15:35
26
okt
'12

De najaarsactiviteiten van jongerencentrum X-out, doe je mee?

Jongerencentrum X-out heeft voor de maanden oktober t/m december weer een scala aan activiteiten voor de leeftijd 10 t/m 16 georganiseerd. Doe mee met de meidenmiddagen op woensdag en leer alle facetten van de modeshow. Je gaat elkaar opmaken, haar stijlen,...

kleding maken. Je leert hoe de show te promoten. Je gaat op een heuse catwalk je show lopen en uiteindelijk doe je dit voor ouders, vriendinnen en eventueel andere familieleden op 't Fest of Imagenation in Ex Voto. Deze dag zal zijn op zaterdag 15 december a.s. Het meidenpakket kost € 6,- per persoon. Je kunt de meidenmiddagen ook afzonderlijk afnemen, dan betaal je € 2,- per activiteit.

Het Grease Walk Pakket bestaat uit:
Pimp yourself up, Hair Styling, Kleding ontwerpen 2x, Reclamebord/doek maken, Posters maken, Show repetitie. De eerste activiteit begint aanstaande woensdag, 31 oktober, al dus schrijf je snel in.

Op de donderdagen vanaf 1 november zijn er activiteiten onder leiding van Liza Haasnoot; Andy Warhol Schilderen en onder leiding van Arthur Helsloot; Hip hop breakdance Workshop.

Elke maandagavond kan je gratis komen sporten in het gebouw van Fit Your Body van 19.00 uur tot 20.30 uur als je tussen de 10 en 18 jaar bent. Er is een fitnessruimte, zaalvoetbalzaal en een dojo tot je beschikking waar je gebruik van kan maken. Zo is er een tafeltennistoernooi op 12 november, trefbalavond op 26 november en een voetbaltoernooi op 17 december.

Voor meer info en aanmelden voor deze activiteiten en workshops kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website: www.x-out.nl