Datum: 01-06-2023 - 10:59
26
okt
'12

Tonneprossen 2013, meldt u aan!

In Limburg wordt het aangeduid als Tonpraten, Voorhouters kennen het als Kuipzwammen, maar wij noemen het in Noordwijkerhout Tonneprossen. Elk carnavalsseizoen garantie voor een avond lachen, gieren en brullen. Dit jaar zal het Tonneprossen plaatsvinden in De Residentie...

op 18 januari 2013. De deelnemers zullen wederom strijden om de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal.

CV De Kaninefaaten is trots dat de Noordwijkerhoutse gemeenschap zoveel prostalent heeft voortgebracht en blijft voortbrengen.  Vele ervaren rotten schitteren al jaren op het podium van de Residentie der Kaninefaaten, Café Van der Geest. De jeugd is in opkomst met vorig jaar magistrale optredens van Guus de Jong en Dirk Deurmat (winnaar 2012!).

CV De Kaninefaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol, belangrijk zijn een Kokkerhouts hart hebbende en kunnen spreken met het hart op de tong.

Aanmelden kan bij Floor Vink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telnr. 372007) of Ruud Hooghiemstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telnr. 375307). Het deelnemersoverleg is gepland in de Raadskamer van Café van der Geest op woensdagavond 12 december vanaf 20:00u. 

Winnaar 2012 Dirk Deurmat