Datum: 01-06-2023 - 11:20
27
jun
'19

Wandel in de zomer elke maandag mee met de Buurtsportcoach.

Mis je het soms om even rustig met iemand te kunnen praten? Zou jij ook wel weer wat actiever willen zijn? Vind je het fijn om buiten te zijn? Lijkt het je leuk om in een kleine groep te wandelen? Grijp dan je kans, want elke maandag gaat de Buurtsportcoach wandelen met de Inloop Puyckendam. Elke maandag (van 24 juni tot en met 26 augustus) wordt er om 12.45 uur verzameld...

bij het SOP (Pilarenlaan 4) in Noordwijkerhout. De wandeling is van 13.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. De wandeling gebeurt op een rustig tempo, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te gaan. De wandeling vindt plaats vanuit het SOP, maar regelmatig gaan we ook richting de duinen en/of het bos. De wandeling is geheel gratis. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar nog een drankje te doen. Dit is wel op eigen kosten.

Zien we jou ook bij de wandeling? Heb je nog vragen, neem dan contact op met Irma (inloop Puyckendam) of Kirsten (Buurtsportcoach). Irma kunt u bereiken via 06-22439398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kirsten kunt u bereiken via 06-45645980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je geen interesse hebben in wandelen, maar wel op zoek zijn naar een andere activiteit, neem dan ook gerust contact op met Kirsten of Irma.