Datum: 01-02-2023 - 10:17
23
jun
'19

Brandweer rukt uit voor een kat in de dakgoot en wateroverlast woningen Meander. (foto's)

Vrijdagavond werd de brandweer rond de klok van 23.00 uur opgeroepen voor een melding op de Coremolen. Het betrof een kat die in de dakgoot was geklommen en er niet meer uit wilde/kon komen. Uiteindelijk kreeg de brandweer het arme beestje te pakken en kon de kat weer overgedragen worden aan zijn baasje. Zondagochtend om 9.00 uur kwam er opnieuw een melding binnen...

voor de brandweer, dit keer betrof het een melding van een wateroverlast op de Meander in de wijk Mossenest. Woningeigenaren hadden de brandweer gebeld omdat er water langs de muren liep die afkomstig bleek te zijn van hun bovenburen. De bewoners van die woning waren niet thuis.

De brandweer heeft onder toeziend oog van de politie een raam ingeslagen om de woning te kunnen betreden. De oorzaak van de flinke wateroverlast bleek een slangetje van de wc te zijn die was gesprongen. De bewoonster kon uiteindelijk telefonisch bereikt worden en is naar huis gekomen. Het water kwam twee etages lager door het plafond in de garage terecht.

Foto's BON.