Datum: 01-02-2023 - 10:40
18
jun
'19

Zonnige start van de 25ste Avond4daagse De Zilk. (foto's)

Maandag 17 juni is onder zonnige wandelomstandigheden voor de 25e keer de Avond4daagse van De Zilk van start gegaan. Vanaf de speeltuin De Duinrand zijn er voor vier avonden verschillende routes van 5 en 10 km uitgezet. Maandagavond was de eerste dag die met een heerlijk avondzonnetje kon worden gelopen. Rond 100 deelnemers doen aan deze jubileumeditie mee...

waarvan er maar liefst 20 de Avond4daagse voor de eerste keer lopen en daar is de organisatie 'Stichting De Zilkse Stappers' heel erg blij mee. Om 18.00 uur was de start voor de lopers van de 10km en vervolgens gingen de lopers van de 5km om 18.30 uur in een grote groep op weg.

De route van deze eerste dag liep zoals traditiegetrouw voor de deelnemers een groot gedeelte door de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Om het zilveren jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft de organisatie de komende dagen voor de deelnemers nog een aantal verrassingen in petto.

Donderdagavond 20 juni vindt onder de muzikale begeleiding van drumfanfare Altesa de intocht plaats en wordt de Avond4daagse weer afgesloten. 

Foto's BON.