Datum: 01-06-2023 - 12:06
10
jun
'19

Art-klas exposeert tijdens Leeuwenhorst Theater Festival.

College Leeuwenhorst staat op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni in het teken van talent. Naast het Leeuwenhorst Theater Festival waarin de theaterklassen zich van hun beste kant laten zien, zijn er ook de exposities van de art-klassen 1,2 en 3. Het doel van de art-klassen is om leerlingen kennis te laten maken met kunst en cultuur. De leerlingen gaan op excursie...

naar bijvoorbeeld een atelier van een kunstenaar, naar musea of gaan zelf op zoek naar street-art in Den Haag. De leerlingen leren andere technieken dan in de reguliere lessen.

Wat ze het afgelopen schooljaar gedaan hebben, laten ze belangstellenden graag zien op de expositie. De expositie bestaan uit het werk dat de leerlingen gemaakt hebben, aangevuld met foto’s en verhalen van de leerlingen zelf.

De opening is op donderdag 13 juni om 18.45 uur, maar ook op de andere dagen van het Theater Festival is iedereen van harte welkom om te komen kijken. Het atelier is alle dagen van het Theater Festival geopend van 18:45 uur tot 20:30 uur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!