Datum: 01-06-2023 - 10:50
07
jun
'19

Dag 3 Avond4daagse Noordwijkerhout 2019: wandelen in de Victorwijk (foto's)

Na een eerste wandeldag van de Avond4daagse Noordwijkerhout 2019, die helaas op dinsdagavond afgelast moest worden, volgde op woensdagavond een herkansing en starten er rond de 600 deelnemers onder gelukkig prima wandelomstandigheden voor een traditioneel rondje langs het Oosterduinse meer. Op de derde wandeldag op donderdagavond zorgde een lekker zonnetje...

er voor, dat het goed toeven was tijdens een nieuwe wandelroute door de Victorwijk. Het was wel even wennen voor de deelnemers want de start was bij de Sint Victorkerk in plaats van bij de Witte kerk.

Gelukkig waren de meeste deelnemers goed op de hoogte van het nieuwe start-adres, maar rond de tien deelnemers melden zich toch in het centrum van het dorp. De organisatie was daar op voorbereid en zorgde er voor dat deze wandelaars op tijd konden starten voor een rondje in de Victorwijk.

Bij de start kregen de deelnemers een flesje water mee van medewerkers van Kinderopvang Smallsteps aan de Duin en Dal en aan het eind van de wandeltocht waren daar de muzikale en gezellige ontvangst-klanken te horen van blaaskapel Nix Dus.

Vrijdagavond 7 juni is het alweer de vierde en laatste avond van de Avond4daagse Noordwijkerhout 2019, dat beloofd weer een feestelijk moment te worden rondom de Witte Kerk. Vrijdagavond is de start om 18.45 uur bij de Witte Kerk, klik hier voor de route.

U bent van harte welkom om alle sportieve deelnemers daarbij aan te moedigen bij aankomst in de Dorpsstraat.

Foto's BON.