Datum: 25-09-2023 - 02:33
05
jun
'19

Uitermate geslaagde 'Kroegen fiets bridgedrive' BC de Schelft. (foto's)

Bridgeclub De Schelft organiseerde op Hemelvaart 30 mei voor de 18e maal de 'Kroegen fiets bridgedrive'. Een uitermate geslaagde editie weer. De 220 bridgeliefhebbers wisten de Noordwijkerhoutse gezelligheidsdrive weer te vinden. 110 Paren konden worden ingeschreven en genoten allen van een heerlijke actieve en ontspannen dag; met de bridge, het fietsen en de gezelligheid...

In het centrum leek het wel te gaan om het ouderwetse dauwtrappen toen de bridgers bij het inschrijfcentrum van bij de startlocatie van Restaurant To Meat/Harry’s Feest zich meldden. Nieuw in het programma was de locatie van Restaurant Hudson, aan de andere kant van de kerk, waar het goed toeven was.

Verder werden in het ‘rondje kroegendrive’ het gastvrije Zonneweelde, Invitation en Landgoed Tespelduyn aangedaan. Op iedere locatie werden de bridgers verwend met een door de organisatie aangeboden drankje en een uitstekend smakelijke lunch. Na afloop vond bij Restaurant Invitation de prijsuitreiking plaats.

De drive werd gewonnen door het paar Wil en Arie Rijnsent met 68,43 %. Op de 2e plaats volgden Loes Salman en Cees Varkevisser (65,71). De Noordwijkerhoutse eer werd hoog gehouden door Piet van den Berg met Her Geerlings (63,20) op de 3e plek, terwijl Arie Beukers met Marijke Sieverts de 4e plek wisten te bemachtigen (63,20) en plek 5 was voor Aaltje en Jacob de Boer (61,81).

Naast de rijke prijzentafel van gevarieerde planten waren er voor de eerste vijf deelnemers cadeaucheques, beschikbaar gesteld door de deelnemende ‘kroegen’. Verder waren er plantenprijzen voor de paren, die op de decimalen eindigden. Bridgeclub de Schelft mocht ook nu weer van de deelnemers de complimenten ontvangen voor de uitstekende organisatie.

Zie verder de bondswebsite van BC de Schelft. (www.nbbclubsites.nl/club/9028/uitslagen).

Foto's PR: Laatste foto > winnaars van de geslaagde 18e editie van de 'Kroegen fiets bridgedrive' van BC de Schelft.