Datum: 28-05-2023 - 06:12
28
me
'19

Geniet van de zonsopkomst met de Midzomernachtwandeling.

Wat is mooier dan de zon op zien komen? Op zondag 16 juni organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de Midzomernacht- wandeling. De wandeling van 20 kilometer gaat door het mooie dorp, de bossen, duin en over het strand. Schrijf je in voor de Midzomernachtwandeling en geniet van deze prachtige wandeling op dit unieke tijdstip...

Hoor hoe de eerste vogels beginnen te zingen. Zie de hemel van donker naar oranje verkleuren en de eerste zonnestralen de nevel doen verdwijnen. Een wereld ontwaakt. Start van de wandeling is om 04.30 uur vanaf de Hardloopwinkel aan de Havenstraat 41-43 te Noordwijkerhout. Halverwege is er een tussenstop voor een kopje koffie of thee. 

De finish is na ongeveer 20 kilometer bij de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Aansluitend is er de mogelijkheid om te ontbijten bij lunchroom Arthur aan de Dorpsringweg 4 (tegenover de witte Kerk). Kosten van de wandeling excl. ontbijt bedragen € 6,00, incl. ontbijt € 12,50. Voorinschrijving, tot 15 juni 20:00 uur, kan via av-nsl.nl.

Ontbijten kan alleen als men zich vooraf aangemeld heeft. Er is echter maar plaats voor 100 personen om te ontbijten, dus wees er op tijd bij. Inschrijven, zonder ontbijt, kan ook nog voor de start in de Hardloopwinkel, de wandeling kost dan € 8,00.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie en KWBN. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Foto zonsopkomst Oosterduinsemeer Winnifred Ferro.