Datum: 25-09-2023 - 02:29
17
me
'19

Gouden Gregorius medaille voor Peter van der Lans.

Na afloop van de jaarlijkse uitgaansmiddag en tevens koorfeest van het Herenkoor St. Caecilia van de Parochiekern St. Victor werd Dhr. Peter van der Lans door Diaken Bertijn Prins onderscheiden met de gouden St. Gregorius medaille. Peter ontving deze medaille voor het feit dat hij 40 jaar als een zeer trouwe tenor zanger aan het Herenkoor verbonden is. Zijn vrouw Riek...

deelde mee in de feestvreugde met een prachtig boeket. De huldiging was een feestelijk afsluiting van de Uitgaansmiddag van het Herenkoor; die ditmaal voerde naar Boskoop voor een o.a. “Boomkwekerij rondvaart”. 

Tijdens de rondvaart gaf de gids een heel boeiend beeld hoe in Boskoop nu al 5 eeuwen lang bomen gekweekt worden. Tevens werd er een bezoek gebracht aan het Boomkweek museum waar ook voor de inwendige mens gezorgd werd.

Na terugkomst in Noordwijkerhout was er in ’t Victorhuis een gezellig samenzijn en er was gezorgd voor een zeer smakelijke Kroatisch/Italiaanse maaltijd. Met het zingen van oude koorliederen met o.a. de koor-potpourri werd er een goede stemming gekweekt in het Victorhuis.

Aan het einde van de avond konden jubilaris, zangers van het Herenkoor, hun partners en oudgedienden terugkijken op een zeer geslaagd koorfeest met veel dank aan de feestcommissie van het koor.

Foto PR.