Datum: 01-06-2020 - 18:32
20
okt
'12

GIOS wederom voor spetterende sportdag naar Sommelsdijk.

Vrijdag 19 oktober verzamelden de leden van de GIOS op de brink om weer deel te nemen aan een geweldige sportdag. Om 9:15 uur vertrokken de maar liefst 56 leden en 8 begeleiders per bus richting Sommelsdijk in Goeree- Overflakkee. Daar aangekomen gingen ze eerst met zijn allen naar het...

zwembad. Vervolgens was het tijd om naar een zaal te gaan waar iedereen wat te drinken en te eten kreeg. Aansluitend was er een demonstratie van diverse turnverenigingen. Daarna was het tijd om zelf weer aan de slag te gaan op de turntoestellen in de grote sportzaal. Iedereen was opgedeeld in groepjes die om de beurt op de grote trampolines, minitrampoline met kast, tumblingbaan, mini trampoline met pegasus, enz te turnen.

Het was een vol programma en na het springen was het gelijk al weer tijd om van de tokkelbaan af te dalen en de klimwand te beklimmen. Daarna kregen ze de gelegenheid om kennis te maken met het boogschieten. Omdat de groepen niet al te groot waren konden ze meerdere keren de pijlen richting het doel schieten. Als laatste was er tijd om even lekker te bowlen.

Na dit alles konden ze omkleden, alle spullen weer bij elkaar zoeken en gingen ze op weg naar de bus. In de bus werden alle koppen geteld en konden ze aan de terugreis beginnen. Om 20:00 uur kwam de bus weer op de brink aan waar alle ouders stonden te wachten. Ook dit jaar kan de GIOS weer terug kijken op een geweldige dag waarin iedereen volop heeft genoten.
Foto's en tekst zijn van Mascha van der Molen.