Datum: 02-06-2020 - 20:01
20
okt
'12

"De flat van Jet" een moderne klucht van toneelvereniging ODI.

Dit najaar heeft toneelvereniging ODI gekozen voor een moderne klucht van Haye van der Heijden uit 2009. Een klucht met een knipoog, maar wel een echte klucht met deuren, overspel en veel leugens en misverstanden! In een appartement in de stad ontvangt Jet met...

regelmaat haar minnaar Karel. Niet stiekem bij Jet thuis dus, dat is wel zo veilig. Karel heeft een zoon André die ook niet vies is van een avontuurtje en daarom leent Karel de flat soms stiekem uit een Andre. Hij neemt ook Natas wel eens mee die zoekend is naar woonruimte. Maar op een dag neemt Natas Veertje, de dochter van Jet mee. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat...en Karel mag niet weten dat…en Veertje mag helemaal niet weten dat…en dan verschijnt ook nog eens Jules de man van Jet...en die mag helemaal niets weten!

Het publiek word regelmatig betrokken bij deze klucht, dat maakt het extra leuk om te komen kijken en meebeleven.

De Flat van Jet wordt drie  keer opgevoerd door ODI en wel op 16, 17 en 23 november in De Schelft in Noordwijkerhout. De zaal is steeds om 19:30 uur open en de aanvang van het stuk is steeds 20:00 uur Kaarten zijn vanaf nu voor slechts € 8,- verkrijgbaar bij Juwelier Schilder, boekhandel Wagenaar & van Halem en Suzanne’s feestshop en bij kapper Willemse in De Zilk. Ook via www.toneelverenigingodi.nl zijn er kaarten verkrijgbaar. Op zaterdagmiddag 17 november is er ook nog een gratis seniorenvoorstelling in De Schelft om 14:00 uur! De zaal is dan om 13:30 uur open.