18
okt
'12

Eerste woningen Parkhof in de wijk Mossenest opgeleverd.

Ruim een jaar geleden maakten wij melding van de start van de bouw van het project Parkhof, gelegen in de nieuwbouwwijk Mossenest II. De verwachte bouwtijd was 18 maanden. Alles verliep echter zeer voorspoedig, waardoor de bouwer Van Wijnen Bouw Alphen a/d Rijn B.V...

deze termijn met 5 maanden heeft kunnen inkorten.

Eerste sleutel
Op 8 oktober overhandigde Willem Faas, opzichter Woningstichting Sint Antonius van Padua, de eerste sleutel van de eengezinswoning Horatius 2 aan mevrouw Van der Horst. Zij is uiteraard erg blij met haar nieuwe onderkomen (zie foto).  Binnen 3 weken volgen ook de sleuteluitreikingen van de overige woningen.

Aanleg binnentuin
De 21 appartementen en 20 grondgebonden woningen liggen rond een besloten binnentuin, geheel in de filosofie van de stedenbouwkundige van de wijk, Kokon architecten. Het inrichten van deze binnentuin is geheel in overleg met een afvaardiging van de bewoners tot stand gekomen. Zodra alle woningen zijn bewoond en de binnentuin is aangelegd organiseert de woningstichting nog een openingsfeest voor de bewoners.

Hieronder een foto van de uitreiking van de eerste sleutel, in de fotogalerij staan de foto's van de vorderingen van een paar weken geleden bij Parkhof. U kunt op de pagina van Woningstichting Sint Antonius van Padua (klik hier) alle bouwprojecten volgen.