Datum: 29-03-2023 - 11:36
25
apr
'19

Woonzorgcentrum Munnekeweij viert uitbundig 40-jarig bestaan. (foto's)

Donderdag 25 april vierde woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij, met een reuze gezellige en druk bezochte dag, uitbundig het 40-jarig bestaan. Ruim 12 ½ jaar geleden is men verhuisd van oude locatie op de Schippersvaartweg naar het nieuwe gebouw aan de Via Antiqua. In ochtend was er koffie met gebak voor alle bewoners en personeel in de Tuinkamer van Munnekeweij...

In de middag werd de feestelijke dag voortgezet in de grote hal van het Atrium die voor deze speciale gelegenheid bijzonder sfeervol was ingericht. Veel bewoners, (oud)-medewerkers en (oud)-vrijwilligers maakten gebruik van de uitnodiging en dat zorgden voor een gezellig en druk bezocht jubileumfeest. 

Oud-medewerker van het eerste uur en nu bewoner van het woonzorgcentrum Henk Anemaat had de eer om, met het doorprikken van een grote ballon met confetti, de jubileummiddag te openen. Er waren fotoboeken met veel oude foto's neergelegd en op een grote televisie werden oude beelden getoond van 40 jaar Munnekeweij.

Er werd ook nog stilgestaan bij het afscheid van de domeinmanager van Topaz Munnekeweij, André van Zuijlen, die nu van zijn pensioen gaat genieten. Genieten deden deze middag ook alle aanwezigen van de vele hapjes en een drankjes en de gezellige muziek van de band 'Goed Idee'. Onder deze muzikale begeleiding kon men een bloemworkshop volgen en het resultaat daarvan om 16.00 uur aan het einde van het geslaagde jubileumfeest mee naar huis nemen. 

Een woord van dank gaat uit naar de jubileumcommissie van 40 jaar Munnekeweij en naar de volgende bedrijven die allemaal hun bijdrage hebben geleverd om het feest te doen slagen: Van den Berg Bloemensfeer en MeerSuzanne's Feestshop, Eetgemak, Bloemenkwekerij 't Mossenest, Gebra, Bakkerij van Eeden, Karwei, Zorgboodschap, Funnie Food, Nightforce, 

Foto's BON.