Datum: 09-02-2023 - 13:19
24
apr
'19

Jury Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek voelt acht genomineerden aan de tand.

De jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek bezoekt in de komende weken acht bedrijven als kanshebbers voor de Finale op 10 oktober. Op 12 juni maken wij bekend welke vier bedrijven overblijven als Finalisten. Op de Voorronde-avond in Hillegom koos de jury het tweede viertal van genomineerden uit: Ruud Glas (Glas Groenvoorzieningen, Noordwijkerhout)...

Loek van Noort (Van Kesteren schilders, Voorhout), Bram van Schijndel (Pure Value, Noordwijk) en Jolijn Koopmans (Lemon Hill, Lisse).

“Opnieuw een gevarieerde serie presentaties, waar wij met plezier een keuze uit hebben gemaakt,” volgens Anke Schüttemeyer van de jury, “Nu begint voor ons het rondje Duin- & Bollenstreek om alle acht genomineerde ondernemers nader aan de tand te voelen.

Bij de bezoeken nemen wij uitgebreid de tijd om flink door te vragen. Maar het geeft ons ook de gelegenheid eens goed te kijken naar de bedrijfsvoering.” Van alle jurybezoeken verschijnt op de website van de Duurzaamheidsprijs een impressie. “En op 12 juni maken wij bekend welke vier bedrijven doorgaan naar de Finale.”

Op de foto, van links naar rechts geknield: Ruud Glas, Loek van Noort, Bram van Schijndel en Jolijn Koopmans. Achter hen de wethouders Rob ten Boden (Teylingen), Sjaak van den Berg (Noordwijk) en Karin Hoekstra (Hillegom); en de juryleden John Mijnders, Anke Schüttemeyer, Sebastiaan Bos en Tom Otte. Fotografie: Hans van Dalen, Leiden.