Datum: 01-02-2023 - 09:30
20
apr
'19

Nog niet ingeschreven voor het Koningsdag golftoernooi met een nieuwe en verrassende baanindeling? Het kan nog NET!

Niet alleen de prachtig in bloei staande bollenvelden, welke ruimschoots te bewonderen zijn vanaf het hoge gedeelte van de Golfbaan Tespelduyn, maar ook het uitzonderlijke mooie weer, wat voorspelt is door onder andere weeronline is een extra reden om op zaterdag 27 april 2019 deel te nemen aan het Noordwijkerhouts Golfkampioenschap...

Dus mocht u zich hiervoor nog niet hebben opgegeven. Het kan nog NET! Dit jaar wordt alweer de 16de editie door de Oranjevereniging Noordwijkerhout georganiseerd. 

De Oranjevereniging heeft in samenwerking met de baanbeheerders van Tespelduyn een nieuwe en verrassende baanindeling gemaakt. Van het bekende rondje lopen zal dit jaar geen sprake zijn. Wij hopen hiermee de deelnemers een extra beleving mee te geven voor dit jaarlijkse Koningsdag Golftoernooi.

De 18 holes hebben weer een lengte van 50 tot 180 meter en bevatten natuurlijk weer de ludieke en spannende hindernissen. De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom Stableford zijn, dus iedereen krijgt een eerlijke handicapverrekening mee. Het is en blijft een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen de individuele prestatie telt maar ook de gezelligheid.

En een feestelijke Oranjesfeer mag op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook dit jaar spelen we om de Super Trio Bokaal welke gesponsord wordt door Gildeslager Klein, Entree Vert B.V. en Warmerdam Spoelbedrijf.

Er is een ochtend- en een middagprogramma. De ochtendflights lopen van 9.30 tot 12.30 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur. Wilt u zich nog inschrijven dat kan heel eenvoudig via de website van de Oranjevereniging, www.ovnwh.nl of op 23 april tussen 19.00 uur en 20.30 uur. U kunt dan gelijk de scorekaart ophalen.

Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn. Uiteraard zal Golfbaan Tespelduyn dit evenement weer op een voortreffelijke manier verzorgen, met voldoende ruimte voor een gezellige nazit met andere deelnemers en een hapje en drankje. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren.

Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging € 15,00 en niet-donateurs € 20,00. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging, voor € 5,00 of meer, is vanzelfsprekend bij inschrijving ook mogelijk!