Datum: 01-06-2023 - 17:39
01
me
'19

Vrijdag 24 mei RivierDUINENtrail bij de Duindamseslag.

Op vrijdag 24 mei organiseert het SocialRun-team van Rivierduinen een trailloop/wandeling 'de RivierDUINENtrail' met het doel stigmatisering van mensen met psychische problemen onder de aandacht te brengen. Iedereen is van harte welkom, of je nu wilt wandelen of hardlopen. Het is geen wedstrijd, het is vooral de bedoeling dat je geniet! Het parcours gaat door...

een prachtig gebied met smalle bospaden en het strand aan de Duindamseslag in Noordwijk. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 kilometer (hardlopen of wandelen) of een parcours van 10 kilometer. De kosten zijn 5 Euro voor de 5 kilometer en 10 Euro voor de 10.

Kidsrun
Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een GRATIS kidsrun op het Piet Florisdal.

Programma
17:30 uur: vanaf dit tijdstip kunnen deelnemers zich melden bij Cooling Duin, het clubhuis van NSL, op de parkeerplaats aan de Duindamseslag
18:00 uur: kidsrun
19:00 uur: gezamenlijke warming up
19:10 uur: start loopevenement 5 en 10 km
19:15 uur: start wandeltocht 5 km
18:00 - 21:00 uur: massage bij onze masseur

Aanmelden en vragen
Wil je graag deelnemen? Schijf je dan snel in via het aanmeldingsformulier dat je kunt vinden op de site van GGZ Rivierduinen: www.rivierduinen.nl/nieuws. Wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opbrengst van de RivierDuinenTrail gaat geheel naar stichting Socialrun, die zich inzet voor hetzelfde doel: stigmatisering van mensen met psychische problemen onder de aandacht te brengen.