Datum: 02-10-2023 - 09:08
28
apr
'19

‘Aan de slag met typisch tienergedrag’ workshop in CJG Noordwijkerhout.

De workshop start op 14 mei van 19.30 - 21.30 uur in CJG Noordwijkerhout en is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 11 - 18 jaar. Weigert of negeert je tiener jou vaak als je hem/haar iets vraagt? Wisselt je tiener ook vaak van humeur Loopt elk gesprek met je tiener uit op ruzie? Spijbelt je tiener of heeft hij/zij verkeerde vrienden?...

En ben je benieuwd hoe je kunt reageren als je tiener onredelijk reageert? Tijdens de eerste bijeenkomst krijg je informatie volgens de Triple P methodiek over de mogelijke oorzaken van typisch tienergedrag.

Je leert valkuilen te herkennen en het gedrag te volgen. Op de tweede avond (28 mei) kies je één onderwerp waarmee je aan de slag wilt gaan.

Tijdens deze tweedaagse workshop is er ruimschoots ruimte om met andere ouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over ouderschap en hoe om te gaan met ongewenst gedrag.

De workshop bestaat uit 2 avonden van 2 uur en kost € 10,- p.p. (ouderparen 10% korting) (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). Aanmelden of meer informatie via www.cjgcursus.nl.