Datum: 28-05-2023 - 04:25
06
apr
'19

Stichting Kringloop Voorhout doneert flink bedrag aan de Dierenhoeve.

Vrijdag heeft de Stichting Kringloop Voorhout Herenweg 63 het mooie bedrag van € 2000,- geschonken aan de Dierenhoeve voor het project Dierentaxi. De Dierenhoeve heeft de wens een busje aan te schaffen, waarmee het mogelijk wordt om met de dieren naar mensen toe te gaan, die zelf niet in staat zijn om naar de Dierenhoeve te komen en die wel veel baat hebben...

bij het contact met geiten, konijnen etc. Doelgroepen zijn dementerende ouderen en kinderdagverblijven. De behoefte aan deze bezoeken is groot. Het vervoer geschiedt tot op heden met eigen vervoer in personenauto’s van de medewerkers van de Dierenhoeve zelf. Er is niet veel fantasie voor nodig om te bedenken dat dat niet langer kan. 

De Dierenhoeve is dan ook heel erg blij met de donatie van de Stichting Kringloop en nodigt bij deze iedereen uit om aan te sluiten bij de sponsoring van dit mooie project. Stuur in dat geval een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de foto de dames van de Stichting Kringloop Voorhout, samen met vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden van de Dierenhoeve. En natuurlijk de geiten.

Foto's Frans van Steijn.