Datum: 04-02-2023 - 16:48
04
apr
'19

Golf op Koningsdag 2019 op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn met nieuwe en verrassende baanindeling. (incl. plattegrond)

Dit jaar wordt alweer het 16e Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout georganiseerd. De Oranjevereniging heeft in samenwerking met de baanbeheerders van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een nieuwe en verrassende baanindeling gemaakt. Van het bekende rondje lopen zal dit jaar geen sprake zijn. Wij hopen hiermee de deelnemers...

een extra beleving mee te geven voor dit jaarlijkse Koningsdag Golftoernooi. Het is en blijft een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen de individuele prestatie telt maar ook de gezelligheid.

En een feestelijke Oranjesfeer mag op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook dit jaar spelen we om de Super Trio Bokaal welke gesponsord wordt door Gildeslager Klein, Entree Vert B.V. en Warmerdam Spoelbedrijf.

Het golfkampioenschap vindt plaats op zaterdag 27 april 2019. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. De ochtendflights lopen van 9.30 tot 12.30 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur. 

Op basis van inschrijvingen wordt er een passende indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma. Hierbij wordt eerst rekening gehouden met de sponsors, Vrienden van Oranje en de donateurs van de Oranjevereniging.
De 18 holes hebben weer een lengte van 50 tot 180 meter en bevatten natuurlijk weer de ludieke en spannende hindernissen. De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom Stableford zijn, dus iedereen krijgt een eerlijke handicapverrekening mee.

De inschrijving start op zaterdag 30 maart en sluit op vrijdag 19 april. Deze inschrijving staat tot 10 april open voor inwoners van Noordwijkerhout. Na 10 april zal de inschrijving open komen te staan voor alle golfliefhebbers. Inschrijven kan uitsluitend via de website van de Oranjevereniging, www.ovnwh.nl. Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn.

Op dinsdagavond 23 april tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in ’t Landhuys van Tespelduyn. U ontvangt van Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden te oefenen.

Uiteraard zal Landgoed & Golfbaan Tespelduyn dit evenement weer op een voortreffelijke manier verzorgen, met voldoende ruimte voor een gezellige nazit met andere deelnemers en een hapje en drankje. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren.

Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging € 15,00 en niet-donateurs € 20,00. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging, voor € 5,00 of meer, is bij inschrijving vanzelfsprekend ook mogelijk!