Datum: 29-03-2023 - 12:39
07
apr
'19

Feestelijke viering Koningsdag voor senioren in Munnekeweij en Puyckendam.

Vrijdag 26 april - Muzikale Koningsmiddag met loterij in Topaz Munnekeweij: Iedereen vanaf 60 jaar is om 14.15 uur welkom in de tuinkamer van Munnekeweij waar deze vrijdagmiddag de live muziek wordt verzorgd door dameszangkoor ‘Ladies Melody’. U kunt natuurlijk gezellig meezingen met de bekende liedjes. In de pauze wordt een loterij gehouden en met het tweede gedeelte...

van het zangprogramma wordt deze gezellige muzikale middag afgesloten. Koffie/thee met wat lekkers en later een drankje en een hapje wordt u door de Oranjevereniging aangeboden. Trekt u ook iets oranjes aan? De leukste oranje verklede deelnemer wint een prijs! De entree voor deze geheel verzorgde muzikale middag, inclusief de loterij bedraagt € 5,00. Let op: Vol is vol.

Zaterdag 27 april - KoningsBingo in Puyckendam:
In het Ontmoetingscentrum van Puyckendam zullen de ballen voor de bingo om 14.00 uur gaan rollen. In de pauze wordt een Koninklijke Quiz gespeeld en er is een optreden van een ‘oude artiest’. Benieuwd wie dat is? Zorg dat u erbij bent. De entree voor deze geheel verzorgde middag, inclusief bingo en quiz bedraagt € 5,00. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

De Oranjevereniging biedt u de koffie/thee met wat lekkers en een drankje met een hapje aan. Samen met hulp van de vrijwilligers van de SOP wordt u vermaakt. Inwoners van Noordwijkerhout van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom. Voor de leukst in oranje verklede deelnemer is er een extra prijs.