Datum: 02-10-2023 - 17:13
10
apr
'19

Rouwkamer van de St Victorkerk vernieuwd.

Vanaf januari 2019 hebben Anneke en Joost Beunder van Het Uitvaarthuys de rouwkamer van de St Victorkerk in beheer. De inrichting was toe aan vernieuwing, we hebben een huiselijke sfeer gecreëerd. Als een thuis opbaring niet mogelijk is, kunt u de rouwkamers van Het Uitvaarthuys gebruiken. Het Uitvaarthuys heeft nu 2 sfeervolle rouwkamers...

Hier kan uw dierbare worden opgebaard tot de uitvaart. De familieleden kunnen hier onbeperkt en in volstrekte privacy bij hun dierbare zijn. In de dagen tot de uitvaart staan de rouwkamers geheel tot uw beschikking.

Beide rouwkamers hebben een eigen ingang en u krijgt de sleutel zodat u ieder moment van de dag bezoek kunt ontvangen en afscheid kunt nemen van uw dierbare.

De kamers kunnen door de nabestaanden gedurende de opbaring worden aangevuld met persoonlijke bezittingen, zo wordt er een persoonlijke sfeer gecreëerd.

Het is tevens mogelijk om in de kamers een condoleance of een afscheidsbijeenkomst te houden. Bekijk onder aan de pagina de video met een overzicht van beide rouwkamers.

Neem gerust contact met ons op als u informatie wilt over de rouwkamers. 
Telefoon 0252 37 69 42
Mobiel 06 19 27 98 21
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rouwkamer Het Uitvaarthuys             Rouwkamer St. Victor (naast de begraafplaats van de St. Victorkerk)
Dorpsstraat 31                                            Sporkenhout 14
2211 GA Noordwijkerhout                      2211 PL Noordwijkerhout