Datum: 01-06-2023 - 16:57
03
apr
'19

Sportief wandelaars sluiten wintertraining af in Waterleidingduinen. (foto's)

Met prachtig weer waren de sportief wandelaars van de atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) dit weekend op pad. Een rondwandeling van 15 km, grotendeels van de paden af, voerde hen van de Ruigenhoek naar Panneland. Een mooie afsluiting van het winterseizoen. De sportief wandelgroepen hebben dit weekend hun wintertraining...

afgesloten met een wandeling van 15 km door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een lange slinger wandelaars ging over de toppen van de duinen onder leiding van trainer Fransien.

Een mooie route van de Ruigenhoek naar de Boshut Panneland. Daar was tijd voor een pauze met koffie en appelgebak. Nadat iedereen weer op krachten was gekomen werd er teruggekeerd naar de opstapplaats.

Dinsdag start de zomertraining vanaf 19:00 bij het clubhuis 'Cooling Duin' op de parkeerplaats van de Duindamseslag. Wil je zelf ook in groepsverband sportief wandelen? Kijk dan op www.av-nsl.nl voor meer informatie. Of met Louis Peters: 06-53578504

De NSL, opgericht in 1968, is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.