Datum: 04-02-2023 - 15:53
30
mrt
'19

Alzheimer Café Noordwijkerhout / Teylingen in Munnekeweij 'Dementievriendelijke uitvaart'.

Op maandagavond 8 april vindt het volgende Alzheimer café plaats in de Tuinzaal van Topaz Munnekeweij. Dementie blijkt een lastig bespreekbaar onderwerp bij veel uitvaartorganisaties. Want vertel je je vader met dementie dat zijn vrouw met wie hij zolang heeft samengeleefd overleden is of juist niet? Wat doe je als het tijdens een uitvaart moeilijk wordt? Met extra zorg en aandacht...

kan het voor iedereen een mooi afscheid worden, ook voor mensen met dementie. Marjan Balkenende-Goudkade is uitvaartverzorgster met een specialisatie op het gebied van dementievriendelijke uitvaartzorg is. Op deze avond gaat “kroegbaas” Willy Gillissen met Marjan in gesprek hoe zij, samen met familie en dierbaren zo`n uitvaart voorbereidt.

Het Alzheimer café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer café is maandag 8 april geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Adres: Topaz Munnekeweij, Via Antiqua 25, Noordwijkerhout.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie kunt u bellen met mevrouw W. van de Kwaak, telefoonnummer 06-46033996.